• Сряда, 17 Септември 2014
  • Потребители 401739
  • Онлайн: общо 610, регистрирани 4, гости 606
23 Януари 2009

Вестник “Позвънете” към днешна дата


„Позвънете” АД продължава тенденцията за разширяване и модернизация на активите си и през тази година. До няколко месеца всички звена на дружеството ще бъдат под един покрив, в нова високотехнологична сграда. Материалната база, собственост на компанията, ще даде възможност за значително повишаване на ефективността на издателството, като цяло. Освен това 2009-а ще бъде годината на подновяването на печатарската техника за издателската група.

В ход е проект за изцяло нов комплекс, сърцето на който ще бъде нова и съвременна печатарска машина, с много големи възможности.

Още през миналата година „Позвънете” започна експанзията си, разкривайки регионални представителства в Шумен и Добрич. Въпреки краткото време на съществуване и двата офиса отчитат повече от добри резултати.

"В групата има отчетливо желание да увеличим капитала. В момента проучваме пазара на регионални издания, защото сме на мнение, че сега е удачен момент за утвърждаване на позициите ни и закупуване на вече съществуващи регионални медии във Варна и страната, както и на един национален всекидневник за България", заявиха от поделението на "Дейли Мейл" (партньор на "Позвънете" АД) за Източна Европа. Според експертите на британската медийна група, анализът на пазарната конюнктура ще покаже кой е най-удачният избор. При всички случаи ще се използва опитът и ноу-хау на британските партньори.
Екип на "Позвънете Новини"

Материалите във www.pozvanete.bg са авторски. При цитиране на части от текстове и при използване на цели текстове позоваването е задължително. В новините са използвани информации на БГНЕС и други агенции.

Сподели във Facebook
Изпрати на приятел


1/0